Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Melanzane ripiene di quinoa
1 godz. 35 min
Melanzane ripiene
1h 30min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 godz. 35 min