Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1439 kJ / 345 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 Min
Polpette di riso
2 Std.
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Zuccottini di melanzane
45 Min
Cavolo farcito
1 Std. 10 Min
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1 Std.
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1 Std. 15 Min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min