Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri (utilizzarne 48)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g porro a fette (vedere consiglio)
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (volitelně)
- 300 g di funghi cardoncello freschi, lavati e a pezzi grossi
- 400 g di carne trita di manzo
- 30 g di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 80 g di burro a pezzi
- 100 g di farina
- 1000 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Zuccottini di melanzane
45min
Calzoni ricotta e funghi
1 Std. 5 Min
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Focaccine fantasia
2h 5min
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8 godz.
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Focaccia a sorpresa
2 Std.