Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri (utilizzarne 48)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g porro a fette (vedere consiglio)
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (2 cm)
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (volitelně)
- 300 g di funghi cardoncello freschi, lavati e a pezzi grossi
- 400 g di carne trita di manzo
- 30 g di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 80 g di burro a pezzi
- 100 g di farina
- 1000 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1786 kJ / 427 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 41.9 g
- Tuk
- 18.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli ai carciofi
1 godz. 30 min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Zuccottini di melanzane
45 min
Mini cheesecake al pomodoro
3h 25min
Sedanini al forno alla mediterranea
45 min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Crocchette ai funghi porcini
2h 50min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min.
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min
Piccoli polpettoni in crosta
1 godz. 10 min
Bignè al cioccolato
3h