Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Carne
- 50 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 100 g de vino tinto
- 800 g de carne de ternera en trozos de 3 cm
- ½ pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 300 g de agua
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de champiñones
- 40 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de setas frescas (de cardo, de ostra, portobello,etc...)
- 100 g de nata
- 20 g de harina de trigo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas), picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2798 kJ / 668 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1187 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera Stroganoff
1h
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45 min
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2h 20min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45 min
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4h
Ternera con chips de patata y de manzana (Al vacío)
5 godz. 10 min
Estofado cremoso de pavo y puerro
35min
Guiso de ternera y verduras con miso
2 Std.
Salsa a la pimienta
20min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30 Min