Brochetas de pulpo y brócoli con salsa kimchi al vacío

Brochetas de pulpo y brócoli con salsa kimchi al vacío

4.4 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 30min.
8 unidades

Suroviny

Pulpo al vacío
  • 1400 g de agua
  • 30 g zumo de limón
  • 600 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) 6 tentáculos
  • 80 g de tocino fresco con corteza en 4 trozos
Salsa kimchi suave
  • 30 g de zumo de arándanos rojos
  • 40 - 60 g de kimchi al gusto de picante
Brochetas
  • 400 g de brócoli
  • 300 - 500 g de aceite para freír
  • 8 pellizcos de piel de lima rallada
  • 8 pellizcos de comino molido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 8 unidades

Sodík 2266.6 mg
Protein 163 g
Kalorie 8261.4 kJ / 1976.4 kcal
Tuk 82.1 g
Vláknina 12 g
Nasycený tuk 38 g
Sacharidy 116.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...