Schiacciata de remolacha con salmón ahumado

Schiacciata de remolacha con salmón ahumado

3.5 28 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 15min
8 raciones

Suroviny

  • de remolacha cocida en trozos
    270 g
  • de harina de trigo
    400 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    5 g
  • de miel
    1 cucharada
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de romero fresco (solo las hojas)
    2 - 4 ramitas
  • cebolla roja en rodajas de 2 mm
    1
  • de sal gorda
    1 - 2 pellizcos
  • de salmón ahumado en lonchas finas, en trozos
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 199 kcal / 832 kJ
Protein 10 g
Tuk 3 g
Sacharidy 31 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 514 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...