
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolle rosse tagliate a metà
- 250 g di formaggio Camembert a pezzi (3 cm)
- 80 g di formaggio fresco spalmabile (ad es. Philadelphia)
- 20 g di burro, non salato morbido
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- ¼ cucchiaino di cumino in polvere (volitelně)
- 20 g di cipolle rosse a rondelle (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 335 kcal / 1386 kJ
- Protein
- 13.1 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 2 g
Alternativní recepty
Ketchup di zucca
Brak ocen
Crème brûlée (vegan)
4 godz. 45 min
Pisco Sour
10 min
Frappucino al caffè
5 min
Gratin dauphinois
50 min
Dressing all'aceto balsamico e mirtilli
5 min
Natillas
1 godz.
Brownies
1 godz.
Canelés
14 godz.
Confettura di mango e kiwi
Brak ocen
Manzo alla Wellington con jus di vino rosso e salsa duxelle di funghi champignon
2 godz. 30 min
Pizza turca - Lahmacun
1 godz. 10 min