Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 250 g di formaggio Camembert, a pezzi (3 cm)
- 80 g di formaggio fresco spalmabile (ad es. Philadelphia)
- 20 g di burro, non salato, morbido
- ½ cucchiaino di paprica, dolce
- ¼ cucchiaino di cumino in polvere
- 20 g di cipolle rosse, a rondelle (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1386 kJ / 335 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Liquore al ribes nero
Žádné hodnocení
Gratin dauphinois
50 Min
Bürli con segale
12 Std.
Ayran alla menta
5 Min
Barrette ai frutti di bosco
1 Std.
Vermicelles
3hod. 15min
Zuppa al vino
1 Std.
Quiche al mascarpone e pomodori
1 Std. 30 Min
Gulasch
3 Std.
Café de Paris
30 Min
Pizza turca - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Flan patissier
2 Std.