
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 610 - 710 g Butterschmalz in Stücken
- 250 g Milch
- 1 ¼ TL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 375 g Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 125 g Roggenmehl Type 960
- 150 g Wurzelgemüse in Stücken (siehe Tipp)
- 1 - 2 EL Petersilienblättchen, frisch
- 50 - 70 g Zwiebeln halbiert
- 10 g Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 150 g Rindfleisch, gekocht in Stücken
- 150 g Geselchtes in Stücken
- 1 Eiklar mit 1 EL Wasser verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 783 kcal / 3277 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semmelknödel
50min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4hod. 35min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1hod. 20min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1hod.
Malakofftorte
10hod. 20min
Gebackene Speckknödel
50min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1hod. 40min
Frittaten
30min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2hod. 40min
Kaspressknödelsuppe
1hod. 35min
Mini-Schaumrollen
1hod. 40min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3hod.