Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Butter, in Stücken
- 150 - 200 g Karotten, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
nebo 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1055 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 373 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2h 10min
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1 Std. 20 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Kümmelbraten mit Serviettenknödeln und Erdäpfelsalat
3h 10 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Butternockerl
40min
Bröselknödel
40min
Reisfleisch
2 Std. 20 Min