
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Butter in Stücken
- 150 - 200 g Karotten in Stücken
- 120 g Zwiebeln in Stücken
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
¼
TL Macis
nebo 2 - 3 Prise Muskat, gemahlen - 400 g Faschiertes
- 1 Ei
- 1 Packung gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 252 kcal / 1055 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 373 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Leberreis
35 min
Linzer Seidenknödel
50 min
Kräuterschöberlsuppe
35 min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Bröselknödel
40 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 godz. 40 min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min