Zařízení & příslušenství
Fleischstrudel für Suppe
Příprava 20min.
Celkový 40min.
8 Portionen
Suroviny
-
Butter in Stücken70 g
-
Karotten in Stücken150 - 200 g
-
Zwiebeln in Stücken120 g
-
Majoran, getrocknet2 EL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
2 - 3 Prise Muskat, gemahlenMacis¼ TL
-
Faschiertes400 g
-
Ei1
-
gezogener Strudelteig (2 x 2 Blätter)1 Packung
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
373 mg
Protein
12 g
Kalorie
1055 kJ /
252 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Strudel - pikant und köstlich
8 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Leberreis
35 Min
Butternockerl
40 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1 Std. 40 Min
Bröselknödel
40 Min
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Eiernockerl
30 Min
Frittaten
30 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min