
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Reinigug für fettfreien Mixtopf
- 500 g Wasser
- 1 Spritzer Essig
Nockerlmasse und Fertigstellung
- 1 Zitrone
- Butter zum Einfetten
- 100 g Milch
- 120 g Zucker etwas mehr zum Ausstreuen
- 1 - 2 TL Vanillezucker
- 8 Eiklar
- 1 Prise Salz
- 1 ½ EL Speisestärke
- 4 Eidotter
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 446 kcal / 1869 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Kirschenstrudel
1 godz. 45 min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Schneenockerl
30 min
Germknödel
1 godz.
Dukatenbuchteln mit Kanarimilch
1 godz. 50 min
Somloer Nockerl
9 godz.
Malakofftorte
10 godz. 20 min
Milchrahmstrudel
1 godz. 55 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Buchteln mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min