Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
Zubereitung
- 200 g Laugenbrezen, in Stücken
- 2 Eier (Größe M)
- 170 g Milch
- ¼ - ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 40 - 50 g Röstzwiebeln
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice, (siehe Tipps)
- 70 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 20 - 30 g Paprika in Streifen, Ringen oder Würfel
- Senf für die Dekoration
-
Kren, frisch gerissen für die Dekoration
nebo Kren, aus dem Glas (siehe Tipp) - Essiggurkerl für die Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 767 kJ / 183 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 742 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Semmelknödel
50 min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1 Std. 35 Min
Pizza-Leberkäse
14 Std. 20 Min
Wildgewürz-Mischung
10min
Semmelfülle
1 Std. 10 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Mühlviertler Bierschnitzel mit Erdäpfel-Vogerlsalat
2h
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min