Pikantwurst

Pikantwurst

3.8 4 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 14hod. 10min.
2 Stück

Suroviny

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    200 g
  • Faschiertes, gemischt
    300 g
    300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
  • rote Paprikaschoten
    60 g
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    180 - 280 g
  • Wasser kalt
    1070 g
  • Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 2508 mg
Protein 43 g
Kalorie 3248 kJ / 775 kcal
Tuk 67 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 24 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...