Pikantwurst
TM6 TM5

Pikantwurst

3.8 (4 hodnocení)

Suroviny

Vorbereitung (am Vortag)

  • 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
  • 300 g Faschiertes, gemischt
    nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei

Zubereitung

  • 60 g rote Paprikaschoten
  • 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
  • 1070 g Wasser, kalt
  • 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
  • Öl zum Einfetten
  • 1000 g Wasser, warm

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
3248 kJ / 775 kcal
Protein
43 g
Sacharidy
3 g
Tuk
67 g
Nasycený tuk
24 g
Vláknina
2 g
Sodík
2508 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty