
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 775 kcal / 3248 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 67 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 2508 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2hod.
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Extrawurst
14hod. 10min
Wiener Wurst
25hod. 30min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14hod. 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14hod.
Feine Streichwurst
14hod. 30min
Weißwurst im Glas
14hod. 30min
Pizza-Leberkäse
14hod. 20min
Käse-Leberkäse
14hod. 15min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min