Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3248 kJ / 775 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2508 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Extrawurst
14h 10min
Eierwurst
14u. 30min
Kochsalami
20h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Käse-Leberkäse
14sa 15 dk
Feine Streichwurst
14u. 30min
Pizza-Leberkäse
14sa 20 dk
Waldviertler Knödel
1小时
Zupfbrot mit Knoblauch-Sonnenblumen-Kräuterpaste
2h