Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
-
300
g Faschiertes, gemischt
nebo 300 g Schweinefleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 60 g rote Paprikaschoten
- 180 - 280 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1070 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3248 kJ / 775 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2508 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Feine Streichwurst
14h 30min
Weißwurst im Glas
14h 30min
Extrawurst
14h 10min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Salzburgerbraten
2h 40min
Scharfer Würstelsenf
96h 5min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Wiener Wurst
25h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Almbutter
40min
Steirisches Krenfleisch
2 Std. 45 Min