Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
nebo 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
nebo 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1538 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almbutter
40 min
Kochsalami
20h 30min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Leberkäse Torte
14 Std. 40 Min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Eierwurst
14 Std. 30 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Extrawurst
14 Std. 10 Min
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min