Geflügelleberkäse

Geflügelleberkäse

3.9 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 14hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

Vorbereitung (am Vortag)
  • Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
    390 g
    390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, oder Putenbrustfilets, ohne Haut
  • Sonnenblumenöl (siehe Tipp)
    130 g
    130 g Rapsöl
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    70 g
  • Wasser kalt
    60 g
  • Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1538 mg
Protein 20 g
Kalorie 2436 kJ / 582 kcal
Tuk 56 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...