Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
-
390
g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Knochen, ohne Haut, sehenfrei
nebo 390 g Hendlbrustfilets, ohne Haut oder Putenbrustfilets, ohne Haut -
130
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
nebo 130 g Rapsöl
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 70 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelleberkäse (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 1538 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronensalzpaste
10min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Weisse Bratwurstschnecke
14h
Weißwurst im Glas
14h 30min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5min
Zitronensalzpaste
10min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Weisser Leberkäse
14h 30min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2j 30 menit
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Almbutter
40min
Bayerischer Leberkäse
14h 30min