Burro Montpellier

Burro Montpellier

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 5hod. 45min.
1 Ricetta completa

Suroviny

  • 200 g di cubetti di ghiaccio
  • 400 g di acqua
  • 30 g di foglie di spinaci freschi
  • 15 g di cerfoglio fresco
  • 15 g di crescione
  • 10 g di erba cipollina fresca
  • 10 g di prezzemolo fresco
  • 10 g di dragoncello fresco
  • 2 scalogni a metà
  • 2 cetriolini
  • 1 cucchiaino di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 4 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 4 uova sode solo i tuorli
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Protein 22.6 g
Kalorie 7749 kJ / 1852 kcal
Tuk 193 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 6.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...