Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 193 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guacamole allo spumante con caviale
10min
Borscht
25min
Maionese
10min
Yogurt fresco
11h 10min
Calulu di pesce
50min
Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)
25min
Burro ai gamberi
2sa 35 dk
Burro all'arancia
3h 30min
Salsa barbecue
20min
Zuppa Thai piccante di pesce
40min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min