
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 193 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchero vanigliato
72 godz.
Salsa olandese
30 min
Tarte Tropezienne
3 godz. 30 min
Zucchero al rosmarino
10 min
Olio allo za'atar
1 godz. 10 min
Burro all'arancia
3 godz. 30 min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 godz. 35 min
Insaporitore per pesce
10 min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Burro alle acciughe
4 godz. 20 min