Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 400 g di acqua
- 30 g di foglie di spinaci freschi
- 15 g di cerfoglio fresco
- 15 g di crescione
- 10 g di erba cipollina fresca
- 10 g di prezzemolo fresco
- 10 g di dragoncello fresco
- 2 scalogni a metà
- 2 cetriolini
- 1 cucchiaino di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 4 uova sode, solo i tuorli
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7749 kJ / 1852 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 193 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Noccioline speziate
1h
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35min
Maionese
10 Min
Crema inglese
15 Min
Zabaione
15 Min
Zabaione allo spumante
15 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro mediterraneo
5h 20min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min