Kompatibilní verze
Gebratener Sellerie mit Chimichurri und Blätterteig-Crisps
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Knollensellerie, geschält, in Stücken
- 125 g Wasser
- 1 ¼ TL Salz
- 600 g Knollensellerie, geschält, halbiert, in Scheiben (1,5 cm)
- 1 Packung Blätterteig (ca. 280 g)
- 60 g Butter, in Stücken, , plus 1 EL zum Anbraten
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Rotweinessig
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Olivenöl, plus 1 EL zum Anbraten
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet (nach Geschmack) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3102 kJ / 741 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 57 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1116 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
High Protein Linsen-Bohnen-Suppe
40 Min
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1h 50 min
Vogerlsalat mit Karotten-Dressing und Sonnenblumenkernen
15 min
Indisches Gemüsecurry
50min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Vegane Bananen Curry Suppe
30 min
Quinoa Taboulé
40 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Maronicremesuppe (vegan)
45 Min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Reis mit Kürbisletscho
40 Min