Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Le Puy Linsen, getrocknet
- 150 g Radieschen, halbiert
- 60 g Stangensellerie, in Stücken
- 100 g Äpfel, in Stücken
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 30 g scharfer Senf
- 20 g Honig
- 50 g Walnussöl
- 50 g Apfelessig
- 1 TL frischer Thymian, Blättchen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 2 TL Kräutersalz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 1 EL Sesamöl, etwas mehr zum Anbraten
- 2 Scheiben frischer Ingwer (ca. 5 mm), geschält
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Wakame Algen, getrocknet (volitelně)
- 250 g Tofu, geräuchert
- 150 g Radicchio
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1770 kJ / 423 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen Dhal mit Spinat und Garnelen
35min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1 Std. 20 Min
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40min
Kohlsuppe mit Tofu
1 godz. 45 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 Min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 Std.
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1 Std. 30 Min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min
Dal Makhani
1h 15min