Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3731 kJ / 893 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 136 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Brioche tressée de Noël
1 Std. 45 Min
Brioche au lait de coco
3h 10min
Bâtonnets poitrine de porc et oignon
1 Std. 20 Min
Rochers coco
20 min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Cruffins américains
3 Std. 50 Min
Tarte à gros bords
1h 50 min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Chemin de fer
3 Std. 20 Min
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.