Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 100 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de beurre, en morceaux
La garniture
- 1 œuf
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de sucre roux moelleux, type vergeoise
- 30 g de beurre, en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 3731 kJ / 893 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 136 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Pain blanc en cocotte
3 godz. 15 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Brioche tressée de Noël
1 godz. 45 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Brioche Spirale
2 Std. 45 Min
Petits pains aux pépites de chocolat
4h 10 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche Nanterre
4h 15min