Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 300 g de beurre doux, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- 30 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
La frangipane
- 130 g de sucre en poudre
- 100 g beurre doux
- 130 g d'amandes en poudre (voir "Conseil(s)")
- 2 œufs
- 150 g de crème pâtissière maison (voir "Conseil(s)")
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- 150 g de confiture de framboises, et 1 noisette de confiture pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2515.4 kJ / 602.9 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 273.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Galette des Rois frangipane pistache
1 godz. 45 min
Galette des Rois aux cerises noires
1h 15min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Tarte aux fraises
3h
Choux à la crème
1h 5min
Orange curd
6u. 25min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5h
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Crème pâtissière XXL
15 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Crème pâtissière au chocolat
30 min