Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron, coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau, pour cuire les gnocchi
- sel, pour cuire les gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Gaufre de légumes
35 dk
Conchiglie au potiron
40 dk
Risotto au potiron
35 dk
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 Std. 5 Min
Boulettes de seitan et sauce aux câpres
1h 15min
Boulettes de légumes aux lentilles corail
2h 20min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1sa
Soufflé de potiron aux épices douces
1sa
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1h 15min
Gnocchis de patate douce
40 dk