Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron, coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau, pour cuire les gnocchi
- sel, pour cuire les gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Ravioli asperge-roquette
2 Std.
Gnocchi aux orties
1 Std. 15 Min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Soufflés de topinambours
55 Min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1 Std. 15 Min
Soufflé de potiron aux épices douces
1h
Risotto au potiron
35min
Gnocchis
45 Min
Gnocchis de patate douce
40min
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min