
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche hachés
- 40 g de beurre doux coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau pour cuire les gnocchi
- sel pour cuire les gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 444 kcal / 1858 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 20.3 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi aux épinards
1hod. 5min
Gnocchis
45min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1hod. 5min
Gnocchis de butternut
1hod. 35min
Gnocchi aux orties
1hod. 15min
Gnocchi de pomme de terre farcis aux courgettes
1hod. 15min
Gaufre de légumes
35min
Soufflés de topinambours
55min
Conchiglie au potiron
40min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Risotto au potiron
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min