Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à gnocchi
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 pincée sel
- 1000 g de chair de potiron, coupée en tranches (2-3 mm)
- 10 g de beurre doux
- 1 brin de romarin frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de farine de blé
- 2 blancs d'œufs
La cuisson des gnocchi
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 5 brins de ciboulette fraîche, hachés
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 brin de romarin frais
- eau, pour cuire les gnocchi
- sel, pour cuire les gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 20.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchis de butternut
1 godz. 35 min
Risotto
30 min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Gnocchi de lentilles et saucisse luganega
1h 30min
Fougasse
2h
Pâtes fraîches
1h
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15min
Gnocchi aux épinards
1h 5min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Gnocchis de patate douce
40 min
Risotto au potiron
35min
Gnocchis
45 min