Kjúklinga- og aspastartalettur

Kjúklinga- og aspastartalettur

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 35min.
8 skammtar

Suroviny

Smjördeig
  • ósaltað smjör kalt, skorið niður (2 cm)
    80 g
  • vatn kalt
    50 g
  • sjávarsalt
    1 hnífsoddur
Fylling
  • laukur í bitum
    80 g
  • kjúklingabringur, skinn- og beinlausar í strimlum (1 cm)
    350 g
  • vatn
    220 g
  • kjúklingakraftur, teningur
    ½
  • lárviðarlauf
    1
Sósa
  • ósaltað smjör í bitum
    25 g
  • hveiti
    25 g
  • mjólk
    150 g
  • sjávarsalt eða eftir smekk
    ½ tsk
  • hvítur pipar, malaður eða eftir smekk
    ¼ tsk
  • aspas, hvítur soðinn, niðurskorinn (2 cm)
    80 g
  • steinselja, fersk til skrauts
    1 msk

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 skammtur

Protein 14 g
Kalorie 1122 kJ / 267 kcal
Tuk 12 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše