Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 24 gamberetti sgusciati, cotti
- 1 lime, preferibilmente biologico, il succo e la scorza
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 150 g di formaggio fresco a pasta molle (tipo robiola)
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, tritata grossolanamente + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 4 fette di salmone affumicato a dadini
- 2 avocadi, la polpa a pezzi (2 cm)
- 4 gocce di Tabasco
- 2 cucchiaini di pepe rosa in grani, schiacciato grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 911 kJ / 219 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Salmone teriyaki
50min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1 godz. 20 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Salmone glassato miele e senape
30 min
Crema di patate con polpo
1 godz.
Gamberoni con avocado e yogurt
35min