Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Chorizo, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Risottoreis (z. B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 750 g Wasser, warm
- 100 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 50 g Tomatenmark
- 50 g Paprikamark
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- 20 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2925 kJ / 699 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1809 mg
Alternativní recepty
Chili con Chorizo
30 min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 min
Hackfleischrisotto
40 min
Salsiccia-Risotto
30 min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 min
Chili-Cheese-Fries
40 min
Weiße Bolognese
45 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Burrata mit marinierten Cherry-Tomaten und Pesto-Risotto
45 min
Kimchi-Risotto
25 min
Spanischer Risotto
40 min
Malzbier-Bolognese
2h