Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinat
- 100 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Butter
- 1200 g Blattspinat, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (ergibt ca. 950 g)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, gemahlen
Béchamel-Sauce
- 500 g Milch, kalt
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 250 g Ricotta
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Zitronensaft
Fertig stellen
- 10 g Butter
- 12 Lasagneblätter (ohne Vorkochen)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Lauch-Käsewähe
1 godz. 5 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Gemüse-Chüechli
55 Min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2j
Kartoffelgratin
1h 10 min
Linsen-Lasagne
2j
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1j
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Vegetarische Carbonara
30 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 menit