
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 498.7 kcal / 2086.7 kJ
- Protein
- 26.4 g
- Tuk
- 35.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Sodík
- 511.4 mg
Alternativní recepty
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Schiacciata con l'uva
2hod.
Crostini con crema di milza
1hod.
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2hod.
Peposo toscano
1hod. 30min
Castagnaccio
1hod.
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Pappa al pomodoro
35min
Schiacciata fiorentina
50min
Salsa verde "Bagnet"
15min