Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta, sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2086.7 kJ / 498.7 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 35.6 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 511.4 mg
Alternativní recepty
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Sformato di cardi
1 Std.
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 Std.
Ribollita
2 Std. 30 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2h
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pan co' Santi
7h
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Castagnaccio
1 Std.