Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1000 g di spinaci in foglia surgelati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ricotta, sgocciolata dal siero (vedere consigli)
- 25 g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di burro
- 6 foglie di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2086.7 kJ / 498.7 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 35.6 g
- Nasycený tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 511.4 mg
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30min
Pappa al pomodoro
35min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Schiacciata fiorentina
50min
Castagnaccio
1h
Sformato di cardi
1h
Polpettone di riciclo
1h
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Pici all'aglione
1h 25min