Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Auberginen (3-4 Stück)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1 Bund Minze, frisch, Blätter abgezupft
-
4
Frühlingszwiebeln, in Stücken
nebo 2 rote Zwiebeln, halbiert - 2 Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 100 g Strauchtomaten, halbiert
- 30 g Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
-
½
TL Chiliflocken (Pul Biber)
nebo 1 TL Paprika rosenscharf - 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1h 20min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1 godz. 15 min
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 godz.
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40min
Bulgursalat - Kısır
1 godz.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50min
Kichererbsenpaste - Humus
13h