Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Auberginen (3-4 Stück)
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund glatte Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 1 Bund Minze, frisch, Blätter abgezupft
-
4
Frühlingszwiebeln, in Stücken
nebo 2 rote Zwiebeln, halbiert - 2 Spitzpaprika, rot, in Stücken
- 100 g Strauchtomaten, halbiert
- 30 g Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen (Cumin)
- 1 TL Sumak
-
½
TL Chiliflocken (Pul Biber)
nebo 1 TL Paprika rosenscharf - 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 Std. 15 Min
Rindfleisch-Köfte mit Safran-Joghurt
1 Std. 20 Min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Lammragout mit Auberginenpüree - Hünkâr Beğendi
50 Min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Rotkohlsalat - Kırmızı Lahana Salatası
10 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5 Min
Köfte im Mangold-Joghurt-Bett - Cacıklı Arap Köftesi
40 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Hähnchen-Walnuss-Dip - Çerkez Tavuğu
45 Min
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 Min