Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 Stängel Koriander
- 150 g Porree, in Stücken
- 120 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 ½ - 2 TL Koriander, gemahlen, nach Geschmack
- 2 TL Zimt, gemahlen
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- 2 - 3 EL Harissapaste, nach Geschmack
- 500 g Wasser
- 800 g stückige Tomaten
- 85 g grüne Linsen, getrocknet
-
2
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 EL Zucker
- 10 g Zitronensaft
-
4
Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut (ca. 400 g), in Stücken (2 cm)
nebo 400 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Stücken (2 cm) - 8 Scheiben Weißbrot
- 200 g Naturjoghurt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1777 kJ / 424 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marokkanische Kichererbsensuppe
55 Min
Chicken Akhni
1h 30 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 Min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1h 35min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 Min
Auberginenpüree
1h 30 min
Beef Madras
1h 30 min
Kashmiri Reis
30 min
Sfenj - marokkanische Donuts
2h 45min