
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 506.8 kcal / 2128.5 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 7.6 g
- Sacharidy
- 105.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 27.3 mg
Alternativní recepty
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2 godz. 10 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Umami paste
5 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Fruit coulis
10 min