Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 105.3 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 27.3 mg
Alternativní recepty
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 min
Lemon caper butter
10 Min
Rosewater madeleines
30 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Black garlic and onion jam
55 min
Earl Grey and whisky glaze
1 Std.
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26u. 15min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min