Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
TM6

Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)

4.0 (9 hodnocení)

Suroviny

Oranges in caramel syrup

  • 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
  • 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
  • 250 g white sugar
  • 1070 g water
  • 20 g glucose syrup
  • 50 g white vinegar

Sabayon

  • 80 g white sugar
  • 6 egg yolks (see Tips)
  • 60 g dry white wine

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2128.5 kJ / 506.8 kcal
Protein
6.5 g
Sacharidy
105.3 g
Tuk
7.6 g
Nasycený tuk
2.3 g
Vláknina
5.4 g
Sodík
27.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty