Zařízení & příslušenství
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions
Suroviny
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
27.3 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
105.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pistachio and lemon individual tiramisu
6hod. 30min.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1hod.
TM7 Demo (AU)
1hod. 30min.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min.
Brioche Creamed Corn (Metric)
1hod. 10min.
Lemon pepper seasoning
1hod. 35min.
Marinated feta cheese
170hod.
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15min.
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min.
Beer and chilli peanut clusters
1hod. 25min.
Golden baklava
25hod. 25min.
Mango sago pudding
35min.