Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 105.3 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
- Sodík
- 27.3 mg
Alternativní recepty
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4 godz. 35 min
Crème pâtissière
15min
Pear shrub
48 Std. 35 Min
Paris Brest
6h 40min
Christmas spice mix
5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Pineapple curd (TM6)
20 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min