Kompatibilní verze
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 154.4 mg
Alternativní recepty
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Pork san choy bau
25min
Hollandaise sauce
15min
Coleslaw
10min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10min
Cauliflower gratin
1h
Wasabi devilled eggs
25min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min