
Zařízení & příslušenství
Orange and passionfruit Eton mess
Příprava 40min
Celkový 2hod. 50min
6 portions
Suroviny
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
401.2 kcal /
1678.7 kJ
Protein
7.3 g
Tuk
26.3 g
Sacharidy
36.8 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
15.5 g
Sodík
87.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarian Kitchen
87 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland