Zařízení & příslušenství
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Příprava 15min.
Celkový 25hod. 15min.
6 portions
Suroviny
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.549 g
Kalorie
1652 kJ /
393 kcal
Tuk
27.014 g
Vláknina
1.971 g
Sacharidy
34.015 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min.
Profiteroles
2hod.
Sour cream pastry
25min.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min.
Cherry clafoutis
1hod. 5min.
Prune jam
55min.
Crème brûlée
7hod.
Béarnaise sauce
10min.
Hollandaise sauce
15min.
Fresh pasta dough
1hod.
Choux pastry
1hod.
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3hod. 55min.