Kompatibilní verze
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1652 kJ / 393 kcal
- Protein
- 4.549 g
- Sacharidy
- 34.015 g
- Tuk
- 27.014 g
- Vláknina
- 1.971 g
Alternativní recepty
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Panna cotta
6h 15min
Chocolate mousse
3h 20min
Profiteroles
2h
Orange liqueur zabaglione
15 min
Sticky toffee puddings
1h
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Crème brûlée
7h