
Kompatibilní verze
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- oil to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kcal / 1652 kJ
- Protein
- 4.549 g
- Tuk
- 27.014 g
- Sacharidy
- 34.015 g
- Vláknina
- 1.971 g
Alternativní recepty
Panna cotta
6hod. 15min
Pavlova
6hod.
Focaccia
2hod. 5min
Sweet shortcrust pastry
1hod. 50min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3hod. 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2hod. 30min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2hod. 10min
Hazelnut meringue roulade
1hod. 30min
Honey crème caramels
25hod. 55min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Cheese soufflés
30min