Zařízení & příslušenství
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Příprava 15min.
Celkový 25hod. 15min.
6 portions
Suroviny
Panna cotta
-
oil to grease
-
pouring (whipping) cream410 g
-
full cream milk160 g
-
sugar50 g
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
chilled water350 g
-
titanium strength gelatine leaves3
Rhubarb topping
-
rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)6 stalks
-
caster sugar70 g
-
honey70 g
-
water70 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.549 g
Kalorie
1652 kJ /
393 kcal
Tuk
27.014 g
Vláknina
1.971 g
Sacharidy
34.015 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Panna cotta
6hod. 15min.
Lemon meringue pie
3hod.
Tiramisu
5hod. 20min.
Profiteroles
2hod.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4hod. 55min.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min.
Orange and passionfruit Eton mess
2hod. 50min.
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min.
Black forest pavlova stack
5hod. 30min.
Fruit coulis
10min.
Torta caprese (flourless almond cake)
2hod.
Pavlova
6hod.