Kompatibilní verze
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1652 kJ / 393 kcal
- Protein
- 4.549 g
- Sacharidy
- 34.015 g
- Tuk
- 27.014 g
- Vláknina
- 1.971 g
Alternativní recepty
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Béarnaise sauce
10 Min
Profiteroles
2 Std.
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Crème pâtissière
15 Min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Raspberry soufflés
1 Std. 35 Min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min