Kompatibilní verze
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1652 kJ / 393 kcal
- Protein
- 4.549 g
- Sacharidy
- 34.015 g
- Tuk
- 27.014 g
- Vláknina
- 1.971 g
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Hollandaise sauce
15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Cheese soufflés
30min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min