Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

4.5 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 25hod. 15min.
6 portions

Suroviny

Panna cotta
  • oil to grease
  • pouring (whipping) cream
    410 g
  • full cream milk
    160 g
  • sugar
    50 g
  • mastic gum (see Tips)
    ¼ tsp
  • chilled water
    350 g
  • titanium strength gelatine leaves
    3
Rhubarb topping
  • rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
    6 stalks
  • caster sugar
    70 g
  • honey
    70 g
  • water
    70 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.549 g
Kalorie 1652 kJ / 393 kcal
Tuk 27.014 g
Vláknina 1.971 g
Sacharidy 34.015 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...