涼拌豆芽牛肉

涼拌豆芽牛肉

4.4 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 800 克
  • 黃豆芽 洗淨瀝乾
    150 克
  • 牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)
    200 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 白洋蔥 切絲,冰鎮備用
    50 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 白醋
    2 大匙
  • (可省略)
    ½ 茶匙
  • 韓國香油 少許
    ½ 茶匙
  • 切蔥花(可省略)
    10 克
  • 熟白芝麻 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 811 mg
Protein 14.5 g
Kalorie 1259.8 kJ / 301.4 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 45.8 g
Sacharidy 15.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...