Zařízení & příslušenství
涼拌豆芽牛肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
水800 克
-
黃豆芽 洗淨瀝乾150 克
-
牛小排 (請選用火鍋肉片),切段(約5公分)200 克
-
蒜頭10 克
-
白洋蔥 切絲,冰鎮備用50 克
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
白醋2 大匙
-
糖 (可省略)½ 茶匙
-
韓國香油 少許½ 茶匙
-
蔥 切蔥花(可省略)10 克
-
熟白芝麻 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
811 mg
Protein
14.5 g
Kalorie
1259.8 kJ /
301.4 kcal
Tuk
20.5 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
45.8 g
Sacharidy
15.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品X李易
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan