Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Figues farcies
20 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Verrine saumon-endive
10 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2u. 35min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min