Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Poire rôtie au chèvre
25 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Champignons farcis aux pruneaux
30 Min
Mousse à l'avocat
15 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min