Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Chutney de poires
55 Min
Figues farcies
20min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Cheesecake au saumon
4 godz.