Penne lisce al ragù di trevisana

Penne lisce al ragù di trevisana

4.2 86 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 400 grammi di radicchio di Treviso a listarelle
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 350 di pasta tipo penne

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 17 g
Kalorie 2012 kJ / 481 kcal
Tuk 17.7 g
Vláknina 5.7 g
Sacharidy 67.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...