Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi (3-4 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 grammi di radicchio di Treviso a listarelle
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 di pasta tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2012 kJ / 481 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 67.6 g
- Tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Mezze maniche affumicate
25min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Fusilli e melanzane
25min
Tagliatelle mele e speck
1h
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min