Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 spicchi di aglio, a piacere
- 80 g di prosciutto crudo a cubetti (1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (1,5 cm)
- 500 g di funghi champignon freschi, a metà (o in quarti se sono molto grandi)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco tritato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cicorie stufate
35min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Zuppa di bietole
35min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Melanzane trifolate
40min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Uova al funghetto
40min
Carciofi alla maremmana
40min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Fave al guanciale
35min
Contorno di funghi cremosi
35min