Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla rossa a rondelle sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di acqua
- 6 uova, leggermente battute
- 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino raso di origano secco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 fette di pane casereccio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 29.1 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1 Std.
Spinaci filanti
40min
Frittata solo albumi
35min
Verdure in umido
40min
Zucchine alla menta
30min
Uova filanti
15 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Petto di pollo e zucchine
50min
Contorno di zucchine e mais
35min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Patate con salsa allo yogurt
45min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20 Min