Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati non salati
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di calamaretti ad anelli (circa 1 cm)
- 25 g succo di limone, spremuto fresco
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Polpetti affogati
45 min
Polpo in rosso
35 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Calamari alla napoletana
40 min
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Calamari alla marchigiana
35 min
Insalata di calamari al limone
35 min
Anelli di totano in umido
30 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.