Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 200 g di farro perlato (18-20 minuti di cottura)
-
100
g di piselli freschi, sgranati
nebo 100 g di piselli surgelati - 100 g di carote, pelate e a rondelle sottili
- 20 g di olio di semi di mais
- 2 uova sbattute
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1945 kJ / 465 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55min
Cous cous dell'orto
30 min
Insalata di farro, fagioli, sedano e carote
35min
Insalatona di orzo
40min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Insalata di farro e pollo
45 min
Farro alla nizzarda
40min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Farro alle carote con frittata
50min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Insalata di orzo vegetariana
40min
Orzotto con ceci e verdure
30 min