Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre demi-sel
- 500 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en morceaux
- 3 c. à soupe de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 769 kJ / 184 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de poisson
45min
Feuilleté au crabe
1h 20 min
Palourdes au cidre
35 Min
Gratin de moules au curry
50min
Merlu à la galicienne
45min
Cassolettes de saint-jacques
30min
Rognons de veau au xérès
25 min
Blanquette de cabillaud
55min
Marmites de la mer
45min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min