Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
nebo 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Crema al burro al cacao
10min
Panna montata
10min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Cupcake con panna montata
55 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Red velvet cake
1h 15min