Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
nebo 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red velvet cake
1h 15min
Baci di meringa ai mirtilli
3sa 30 dk
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2sa 20 dk
Pasta di zucchero
1sa 10 dk
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 godz. 25 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Cioccolato temperato
15 分钟
Crema al burro al cacao
10min
Cream tart
4h