
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
nebo 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 80 kcal / 334 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Freakshake gusto macarons
2hod. 40min
Danish layer cake
4hod.
Cream tart
4hod.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Donuts
4hod. 25min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1hod.
Lemon meringue pie
3hod.
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4hod. 30min
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Ganache al cioccolato
12hod. 20min