Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ganache di cioccolato
- 120 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 110 g di panna (min. 30% di grassi)
- 25 g di burro morbido
Macaron
- 250 g di zucchero
- 140 g di mandorle pelate
- 20 g di amido di mais
- 15 g di cacao amaro in polvere
-
110
g di albumi (3 albumi circa) separati dai tuorli 1-2 giorni prima (vedere consiglio 1)
nebo 110 g di albumi congelati e decongelati (vedere consiglio 1)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Cake pops
4 Std. 25 Min
Glassa al burro
10 Min
Sacher Torte
2u. 30min
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 godz. 25 min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Glassa al cioccolato
20min
Panna montata
10 Min
Cioccolata calda
10 Min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Freakshake gusto macarons
2 Std. 40 Min