Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla montata alle mandorle
- 135 g di zucchero a velo
- 335 g di burro a temperatura ambiente
- 2 pizzichi di sale
- 170 g di uova intere
- 100 g di farina di mandorle
- 100 g di fecola di patate
- 235 g di farina debole (180 W)
Mele spadellate
- 300 g di mele a dadini
- 50 g di zucchero semolato
- 30 g di burro
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- 25 g di pinoli
- 40 g di uvetta
Massa montata alle mandorle
- 10 g di mandorle pelate amare
- 170 g di uova intere
- 70 g di tuorli d'uovo
- 135 g di zucchero semolato
- 120 g di farina debole (180 W)
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 80 g di farina di mandorle
- 50 g di burro fuso
Composta di mele
- 700 g di mele a dadini
- 120 g di miele di acacia
- 100 g di zucchero semolato
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 70 g di burro a pezzi
- 14 g di agar agar
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Composizione
- 100 g di gelatina neutra
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3325 kJ / 794 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 91.6 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Torta di mele
1h
Monte bianco
1h
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
Torta di pesche e lamponi (vegan)
5h
Torta soffice all'arancia
2h
Torta banane e cioccolato
4h 20min
Zuppa inglese al forno
3 Std. 25 Min
Torta pasquale di riso e cioccolato
4h
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1h 30min