Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Verrines printanières
25min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 godz. 20 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Ballotine comme un macaron
25min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Mousses de betterave en deux façons
15min