Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 331 kJ / 79 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Pannacotta parmesan
2h 20min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12hod.
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Verrines printanières
25min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Sablés au parmesan
1h
Mousses de betterave en deux façons
15min