Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 50 g de jus de pamplemousse
- 20 g d'huile neutre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 avocats
- 1 banane, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 1 pamplemousse, détaillé en suprêmes
- 130 g de chair de crabe en conserve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1348 kJ / 325 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Effiloché de canard aux pêches
1h
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min