Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 œufs
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre et épépinées
- 400 g de tomates, épépinées
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'anneaux de calamar
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1400 kJ / 335 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Cotriade
1h
Risotto au calamar
1 godz. 30 min
Lotte à la provençale
50 min
Ris d'agneau à la zamorana
50 min
Crabes farcis
1h 15min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Brandade de morue
24h 35min
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Encornets à la provençale
55 min