Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 petit chou frisé, coupé en quatre, puis en chiffonnade, et une grande quantité d'eau
- 350 g de carotte, coupée en deux dans la longueur
- 300 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de lardons
- 1 cube de bouillon de volaille
- 180 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 1 petite pintade, coupée en six morceaux
- 5 petites pommes de terre, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2052 kJ / 488 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Osso-buco
1h 20 min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Joues de porc à la bière
1h 10min
Navarin d'agneau printanier
1h 20 min
Lapin marengo
1 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 min
Poule au pot béarnaise
2hod. 15min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Rognons de veau au xérès
25min
Lapin à la provençale
1 godz.
Lapin braisé au vin moelleux
55min