Kompatibilní verze
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 pétales de tomate confite
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre, type Petit Billy
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g d'abricots secs dénoyautés
- 40 g de figues sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 223 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Gaspacho de betterave
10min
Gaspacho de melon
10min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Verrine saumon-endive
10min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min