Kompatibilní verze
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 pétales de tomate confite
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre, type Petit Billy
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g d'abricots secs dénoyautés
- 40 g de figues sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 223 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Verrines printanières
25 min.
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min