Kompatibilní verze
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 pétales de tomate confite
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre, type Petit Billy
- 30 g d'huile d'olive
- 40 g d'abricots secs dénoyautés
- 40 g de figues sèches
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 929 kJ / 223 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min
Ballotine comme un macaron
25min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4h 30min
Mousses de betterave en deux façons
15min