Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 250 g de lait demi-écrémé
- 50 g de farine de blé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 120 g chair de crabe en conserve (poids net égoutté), émiettée
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 804 kJ / 191 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Soufflé au fromage express
50min
Tourte saumon-oseille
1 godz. 15 min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Crumble terre et mer
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Terrine de poisson
1 godz.
Gougères
45min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min