Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 g de gruyère, coupé en cubes
- 115 g de tomates, évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuilles de basilic frais
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- de sel, au goût
- de poivre noir moulu, au goût
- glaçage au vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- 8 feuilles basilic frais en guise de décoration
- Nutriční hodnoty
- na 2 portions
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 986 mg
Alternativní recepty
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 Min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 Min
Aguachile de crevettes
15p
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Crème glacée végétale (Nice Cream) au matcha
35min
Saumon au pesto grillé sur planche et orzotto aux champignons
1 Std. 50 Min
Ananas cuit sous vide au caramel
1h 30min
Smoothie à l'açai boosté aux protéines
Žádné hodnocení
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55min
Craquelins à la pulpe végétale
11 godz. 30 min
Fèves au lard au sirop d'érable
31h 5min
Mode Cuisson des oeufs
20 Min