Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bio-Zitrone, 2 Streifen der Schale hauchdünn abgeschält, Saft gepresst
- 100 g Pecorino, in Stücken
- 300 g körniger Frischkäse (Cottage cheese)
- 250 g Ricotta
- 2 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 2 TL scharfer Senf
- 500 g Wasser
- 450 - 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 - 450 g Karfiol, in Scheiben (1 cm)
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosöl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1085 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50min
Kürbisgulasch
45min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50 min.
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Braten aus Erdäpfelpüree und Faschiertem
1 Std. 10 Min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30min
Waldviertler Knödel
1h