
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie Blättchen abgezupft
- ½ Bund frische Dille Spitzen abgezupft
-
500 - 600
g Fisolen, frisch
nebo 500 - 600 g Fisolen, TK -
600 - 700
g heurige Erdäpfel mit Schale (siehe Variation)
nebo 600 - 700 g Erdäpfel geschält - 500 g Wasser
- 2 - 2 ¾ TL Salz
- 40 g Butter in Stücken
- 80 g Zwiebeln halbiert
- 1 ½ EL Maisstärke
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Sauerrahm
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Spritzer Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 276 kcal / 1156 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Erdäpfelsalat
1hod.
Gelber Fisolensalat
40min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Eiernockerl
30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Fisolengulasch
1hod. 10min
Risi-Bisi
30min