Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Protein
- 120.4 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 997 mg
Alternativní recepty
Mint sauce
5 min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
NZ mustard sauce
15 min
Traditional gravy
25 min
Retro prawn cocktail
20 min
Carrot and swede mash
25 min
Rhubarb crumble
45 Min
Sage and black garlic butter
10min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Traditional sausage rolls
50min
Yorkshire Pudding
1 Std.