Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)

Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)

4.5 112 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 45min.
6 Portionen

Suroviny

Füllung
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Rindfleisch, ohne Knochen in Stücken (2-3 cm), siehe Tipp
    650 g
  • Wasser
    450 g
  • Rapsöl
    30 g
  • Brötchen, altbacken
    1
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Salz
    1 geh. TL
  • Pfeffer nach Geschmack
    ¼ - ½ TL
  • Majoran, getrocknet
    ½ TL
Teig und Fertigstellung
  • Wasser und mehr zum Kochen
    250 g
  • Ei
    1
  • Rapsöl
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    560 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 Prise

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 33 g
Kalorie 2329 kJ / 556 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...