Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 100 g Möhren, in Stücken
- 650 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Stücken (2-3 cm), siehe Tipp
- 450 g Wasser
- 30 g Rapsöl
- 1 Brötchen, altbacken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer, nach Geschmack
- ½ TL Majoran, getrocknet
Teig und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Rapsöl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2329 kJ / 556 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Kalbseintopf im Brot
6h 30min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1 Std. 35 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45 min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30 min