
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 100 g Möhren in Stücken
- 650 g Rindfleisch, ohne Knochen in Stücken (2-3 cm), siehe Tipp
- 450 g Wasser
- 30 g Rapsöl
- 1 Brötchen, altbacken
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 geh. TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer nach Geschmack
- ½ TL Majoran, getrocknet
Teig und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Rapsöl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 556 kcal / 2329 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1hod.
St. Petersburg - Joschiki
2hod. 55min
Hackbällchen-Suppe
45min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Tschebureki
1hod. 20min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2hod.
Polnische Gerstensuppe (Krupnik)
45min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4hod. 30min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1hod. 35min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4hod. 10min
Kreppel
1hod.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1hod. 45min